Kennismaken met onze school.

Speelochtenden en middagen.

Tijdens de speelochtenden of middagen kunt u samen met uw kind (-eren) kennismaken met het vrijeschoolonderwijs. Terwijl de kinderen spelen of meedoen aan een activiteit, heeft u de gelegenheid om met een van de leerkrachten te praten. De speelochtenden en middagen zijn in ons lokaal in de Keerkring (Kastanjestraat 1, Schagen). Het is fijn als u zich aanmeldt door een mail te sturen naar nh@vrijeschoolschagen.nl .

Speelochtend: maandag 4 november van 10.00 – 12.00 uur.

Speelmiddag: woensdag 20 november van 14.15 – 16.00 uur.

Informatiemiddagen.

Als u al bekend bent met het vrijeschool onderwijs zult u waarschijnlijk niet twijfelen over de keuze voor onze school. Maar in andere gevallen kan de keus lastig zijn! Misschien vraagt u zich af of de kinderen op de vrijeschool wel genoeg leren, de aansluiting op het voortgezet onderwijs goed is of aanmelden bij de vrijeschool betekent dat die aanmelding definitief is? Wellicht heeft u een aantal vragen over de ontwikkeling van onze school.
Wanneer u om wat voor reden dan ook twijfelt willen wij graag met u in gesprek!

In het schooljaar 2024-2025 zijn er een aantal informatiemiddagen waar we u informatie geven over onze school, het vrijeschool onderwijs en op welke manier u uw kind kunt aanmelden. Uiteraard is er voldoende ruimte voor uw vragen.

U kunt u aanmelden door een mail te sturen naar nh@vrijeschoolschagen.nl

Data informatie middagen:

  • Dinsdag 19 september, van 14.15 tot 15.15 uur.
  • Dinsdag 22 oktober, van 14.15 tot 15.15 uur.
  • Dinsdag 19 november, van 14.15 tot 15.15 uur. 

De middagen zijn in ons lokaal in de Keerkring. In december 2024 worden de data voor de tweede helft van het schooljaar bekend gemaakt.